Prijslijst  

In de salon is geen pin,gelieve contant te betalen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pedicure basis € 27,50

Nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, likdoorn verwijderen, eelt verwijderen met nattechniek, ingroeiende nagel behandelen en ter afsluiting met een  voetencreme de voeten masseren.

De voeten worden met de Highland Pepermint Voetencreme ingemasseerd,dit product is ook exclusief en alleen bij ons te koop

voor slechts € 14,95. (120 ml)  Aanbieding nu voor € 12,50


Deelbehandeling vanaf (1 specifieke klacht)  € 15,-

Nagels knippen, of likdoorn verwijderen, of ingroeiende nagel behandelen, of eelt verwijderen.

 

Nagelbeugel plaatsen  € 19,-

Een Podofix nagelbeugel plaatsen bij een ingroeiende nagel.

Een nagelbeugel wordt gebruikt om de vorm van de teennagel te beinvloeden.Vaak wordt dit gedaan om het ingroeien van de nagel tegen te gaan of te voorkomen.De zijkanten van de nagel drukken dan,zolang de nagel blijft groeien,steeds verder in de huid.Dit kan erg pijnlijk zijn.

Een nagelbeugel zorgt ervoor dat de nagel weer recht wordt getrokken en de uiteinden van de nagel niet meer in de huid kunnen groeien.

 

Nagel reparatie van 1 nagel met Gel   € 12,50

Een nagelreparatie kan een traumanagel,mycose of schimmel(kalk)nagel of een nagel die los zit van de nagelplaat worden gerepareerd.

Maar ook voor nagels waar een stukje afgestoten is en deze begeleid moet worden in zijn groei of puur voor het aanzicht.

De gel beschermt de nagel ook,waardoor de nagel goed kan uitgroeien tot een mooie en volledige nagel.

 

Nagels lakken met zelf meegebrachte nagellak    € 5,00

De huidige nagellak zelf van tevoren verwijderen.

 

Harsen van de onderbenen   € 26,-

 

Harsen van de boven- en onderbenen  € 41,50 exclusief de liezen

 

Chinese Voetmassage  € 30,-

Je lichaam en geest komen tot rust en wordt de energiedoorsroming in het lichaam gestimuleerd.

 

AyurvedischeMassage (ontspanning) € 50,-

Rustgevend en zorgt voor het opheffen van blokkades,loskomen van emoties,verbetering van de gemoedstoestand,meer zelf inzicht en verdieping van je innerlijke wereld.

 

Voetreflexologie € 50,-

Een voetreflexbehandeling is natuurlijk, geeft een prettige ontspanning en ‘raakt’ het hele lichaam en de geest aan. Voetreflextherapie is gebaseerd op Westerse en Oosterse theorieën, leefwijzen en ervaring. Voetreflextherapie gaat ervan uit dat er op voeten en onderbenen reflexzones te vinden zijn. Deze reflexzones staan via zenuw- en energiebanen in contact met organen en weefsels in het hele lichaam. Door de reflexzones te masseren, worden de bijbehorende weefsels en organen bereikt. 

 

Lomi Lomi Massage € 55,-

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.
Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren. 
Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een  lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans. 

 

Balinese Massage € 65,-

Zoals de naam al doet vermoeden, komt deze massage uit Bali. Deze oude vorm van Indonesische massage is geïnspireerd op Chinese acupressuur en Ayurveda. Deze massagetherapie omvat aromatherapie, reflexologie, stretchen en het gebruik van etherische oliën om de bloedsomloop, het lymfestelsel en lichaamsweefsels te stimuleren.

Deze massagetechniek omvat de ontspanning van zachte aaien en de krachtige stimulatie van drukpunten. De therapeut begint met zijn benen en gaat dan verder met zijn rug, armen en hoofd. Ze gebruiken een combinatie van technieken zoals zacht strekken, kneden en strelen, huidrollen en drukpuntstimulatie om de bloedstroom, lymfe en energie te verhogen.

Deze diepe weefselmassage wordt gedaan met palmen. De therapeut brengt etherische oliën op het lichaam aan die de bloed- en zuurstofstroom in het lichaam stimuleren. Meestal wordt deze massage op een vloermatras of een bank gedaan. De aromatherapietechniek combineert met een massage om de sereniteit te bevorderen en opent het geknoopte weefsel om spierbeschadiging te voorkomen.