Prijslijst  

In de salon is geen pin,gelieve contant te betalen

€ 27,50

Nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, likdoorn verwijderen, eelt verwijderen met nattechniek, ingroeiende nagel behandelen en ter afsluiting met een  voetencreme de voeten masseren.


Deelbehandeling vanaf (1 specifieke klacht)
€ 12,50

Nagels knippen, of likdoorn verwijderen, of ingroeiende nagel behandelen, of eelt verwijderen.

 

Nagelbeugel plaatsen
€ 19,-

Een Podofix nagelbeugel plaatsen bij een ingroeiende nagel.

 

Nagel reparatie van 1 nagel met Gel
€ 12,50

Als er een hoek uit je nagel is, kan deze met gel  gerepareerd worden.

 

 

Nagels lakken met zelf meegebrachte nagellak
€ 5,00

 

Harsen van de onderbenen
€ 27,50

 

Harsen van de boven- en onderbenen
€ 35,- excl.liezen

 

Chinese Voetmassage 

€ 30,-

Je lichaam en geest komen tot rust en wordt de energiedoorsroming in het lichaam gestimuleerd.

 

AyurvedischeMassage (ontspanning)

€ 50,-

Rustgevend en zorgt voor het opheffen van blokkades,loskomen van emoties,verbetering van de gemoedstoestand,meer zelf inzicht en verdieping van je innerlijke wereld.

 

Voetreflexologie

€ 50,-

Een voetreflexbehandeling is natuurlijk, geeft een prettige ontspanning en ‘raakt’ het hele lichaam en de geest aan. Voetreflextherapie is gebaseerd op Westerse en Oosterse theorieën, leefwijzen en ervaring. Voetreflextherapie gaat ervan uit dat er op voeten en onderbenen reflexzones te vinden zijn. Deze reflexzones staan via zenuw- en energiebanen in contact met organen en weefsels in het hele lichaam. Door de reflexzones te masseren, worden de bijbehorende weefsels en organen bereikt. 

 

Lomi Lomi Massage

€ 55,-

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.
Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren. 
Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een  lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het lijkt bijna een soort dans.